Milltek Sport

OBS: Det finns många företag som bedriver gråimport av Milltek Sport och som inte kan erbjuda likvärdiga garantier eller support. Vi är en av få auktoriserade svenska återförsäljare och från oss på Coro Tuning får man unika garantier på Milltek Sport, vi erbjuder 3 års garanti paket på alla Milltek Sport avgassystem till skillnad från icke auktoriserade återförsäljare.

Etablerat redan på 80-talet som tillverkare av rostfria avgassystem är Milltek Sport från England idag en av dom största tillverkarna av effekt avgassystem på jorden.

Milltek Sport specialiserar sig på VAG koncernen men erbjuder även lite olika avgassystem till en hel del andra bilmärken och modeller.
Rostfria och med lika bra passform som original, dessutom till ett mycket konkurrens kraftigt pris så kan man säga att det aldrig blir fel med ett Milltek Sport avgassystem på bilen. Till flesta bilar finns ett brett utbud av downpipe (catless eller med katalysator), catback system, turboback system eller Milltek Sport Active Sound ljudgenerator som går att montera på alla bilar med CAN-buss system.

Dessutom ingen fraktkostnad på garanti delar och man behöver inte skicka tillbaka trasig del till fabriken där bilen blir utan avgassystem tills garanti ärendet är klart.
Finns oftast att välja mellan Resonated (dämpat) och Non-Resonated (mindre dämpat).

Leveranstid på Milltek Sport avgassystem:
Generellt 5-50 dagar, beror på om system finns på lager hos Milltek sport eller när nästa produktion är.

Visar 1–12 av 3552 resultat