fbpx

Vi är specialiserade på motoroptimering av fordon genom omprogrammering av motorns styrdon där vi skriver in en ny mjukvara som är speciellt anpassad för just ditt fordon.

Vi utför en riktig optimering, dvs vi mappar om fordonet med ny mjukvara istället för att använda oss av tex trimboxar/dieselboxar, piggybacks etc.

Vi tar fram unik mjukvara för varje fordon. Vår filosofi är enkel – motoroptimering av högsta kvalitet med fokus på driftsäkerhet, körbarhet samt bättre prestanda. Allt detta väl inom säkerhetsmarginalerna med minimalt slitage på motor och drivlina. Vi jagar inte maximal effekt på bekostnad av högre slitage. Givetvis så tar vi hänsyn till kundens speciella önskemål och fordonets unika egenskaper vid framtagning av ny mjukvara. Har du ett specialbygge – tveka inte att kontakta oss.

All vår mjukvara tas fram av oss själva. Vi använder oss av den bästa och senaste utrustningen inom branchen – både hårdvara för kommunikation med motorns styrdon men även program för framtagning av nya fordonsspecifika mjukvaror.

 

Vi är även specialiserade inom VAG koncernens samt BMWs nyare bilar samt deras elektriska system och mjukvaror. Vi kan genom omprogrammering samt installation av ny utrustning lägga till extra funktioner. Vilka funktioner som kan läggas till är beroende på befintlig utrustningsnivå. Kontakta oss för mer info.
Har Ni några frågor är Ni varmt välkomna att kontakta oss antingen via formulär, telefon eller mail.

Vi strävar alltid efter att återkomma med svar inom 2h under ordinarie arbetstider.

Kontakt

Adress:
Södra Hildedalsgatan 7
417 05 Göteborg
031-205 504
070-820 55 04
info@corotuning.com

Hur hittade ni oss

12 + 4 =

Coro Tuning

COROVATION AB
559080-6930
Innehar F skattesedel

Kontakt

Adress:
Södra Hildedalsgatan 7
417 05 Göteborg
031-205 504
070-820 55 04
info@corotuning.com
© Coro Tuning 2018