fbpx

Garanti

Vi lämnar 2 års garanti på att bilens motorstyrdon inte har tagit skada av optimeringen.
Om fordonet uppdateras med ny mjukvara under ordinarie service på märkesverkstad så skriver vi in ny mjukvara kostnadsfritt första gången (förutsatt att tillverkaren inte har infört begränsningar i den nya mjukvaran). Därefter debiterar vi halva ordinarie priset.

OBS: Coro Tuning lämnar ingen garanti på motor eller drivlina.  

Juridiskt ansvar

Köparen själv ansvarar för att ta reda på vad som gäller för det berörda fordonet gällande motor-och drivlinegaranti från fabrik, fordonets försäkringsvillkor och regler avseende motoroptimering. Coro Tuning tar inget juridiskt ansvar för skador på drivlina efter motoroptimering, utebliven ersättning från fordonstillverkare/märkesverkstad/försäkringsbolag eller liknande. Köparen själv ansvarar för att fordonet är i bra skick, före och efter optimeringen. Kunden är medveten om att högsta rekommenderade intervall för oljebyte är högs 15000 km, vare sig fordonet är optimerat eller ej.

2 veckors öppet köp

Om problem eller missnöje uppstår har kunden möjlighet att återställa optimeringen till original inom 2 veckor. Kunden skall ta kontakt med Coro Tuning snarast möjligt och framföra sitt klagomål, senast inom 14 dagar. Köpet är bindande så länge kunden inte har kontaktat och återställt fordonet inom 14 dagar.

Garantin omfattar missnöjdhet avseende skäliga invändningar som tex fel på motor efter optimering, påtagliga fel på motor och drivlina, “bil som inte går rent” etc.  

Garantin omfattar inte missnöjdhet avseende bränsleförbrukning för steg1-3 program då dessa program fokuserar på prestanda och effekt.

Garantin omfattar inte missnöjdhet avseende “förväntad känsla efter optimering” jämfört med upplevd känsla efter optimering. Om vi kan styrka utlovade effektsiffror med antigen dyno mätning och/eller accelerationstester före/efter så är köpet bindande. 

Garantin omfattar inte missnöjdhet avseende övriga bilens komponenter som uppenbart inte kan relateras till en optimering, så som: elhissar, klimatanläggning, radio etc etc. 

Information på hemsidan och andra kanaler
Coro Tuning reserverar sig för eventuella tryckfel på hemsidan, tryckt reklam, sociala medier samt andra försäljnings och marknadsföringskanaler.

Uteblivet besök

Om kunden har bokat tidsbokning för optimering/programmering/installation skall avbokning ske senast 24 timmar innan planerat besök. Om kunden meddelar mindre än 24 timmar innan planerat besök debiteras 500 kr inklusive moms. Om kunden uteblir från besök utan att meddela debiteras 1000 kr inklusive moms.

Villkor Webshop

Betalningsmetoder via Klarna
Visa, Mastercard, Swish, med flera

Orderbekräftelse

Så fort vi mottagit din beställning så skickas det automatiskt ut ett kvitto/bekräftelse till den angivna mail adressen.
Detta kvitto innehåller ett ordernummer samt artiklarna som beställts, pris m.m.
Skulle det vara något som inte stämmer gällande din order, vänligen kontakta oss omgående på info@corotuning.com

 

Leverans

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar beroende på ort samt lagerstatus. Vi förbehåller oss rätten att neka leverans p.g.a. prisförändringar eller lagerstatus.
Alla leveranstider bör anses som preliminära. Beställningsvaror eller produkter som ej lagerhålls är det ingen retur eller ångerrätt på.
Inom Sverige använder vi oss av Postnord, DHL, Schenker, och allt skickas spårbart.

 

Ej upphämtade paket

Alla paket ligger kvar hos ombudet i max 14 dagar. Om du inte löser ut ditt paket inom dessa 14 dagar så returneras paketet till oss. Vi debiterar dig då med expeditionsavgift, samt kostnaderna för tur & retur. Expeditionsavgiften är 500 kr.

 

Reklamation

Alla paket genomgår kontroll innan de lämnar oss.
Skulle det hända att paketet kommer fram skadat, så får ni kontakta oss snarast!

OBS! Viktigt att synliga skador anmäls direkt till utlämningsställe eller till transportör.

 

Returer

Innan retur, tag kontakt med oss.
Kunden står alltid för retur, förutom om vi orsakat felet (defekt vid leverans eller fel packat).

Returer ska alltid skickas med spårningsnummer och med något av följande fraktbolag: PostNord, Schenker eller DHL.
OBS! Vi tar ej emot postförskott.

Returadress:
Coro Tuning (Autoexperten)
Söpdra Hildedalsgatan 7
41705 Göteborg
Sverige

 

Ångerrätt:
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara säljaren har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan är i oförändrat skick.
Detta innebär att produkten skall kunna säljas i samma skick till nästkommande kund. Eventuell plombering ska vara intakt. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med säljaren innan du skickar tillbaka varor.

 

Vid åberopande av ångerrätt:
• Meddela säljaren inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
• Returnera varan med original kartong och det avsedda inneremballaget snarast efter att du meddelat säljaren om att avtalet frånträds och följ säljarens övriga villkor gällande retur.
• Varan ska vara komplett och hel i original förpackning med tillhörande emballage.

 

Ångerrätt gäller ej:
• Plomberad vara som har brutits
• Specialbeställd/anpassad vara efter kunds önskemål
• Vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas
• Vara som plockats isär eller där yttre åverkan gjorts
• Vara som har monterats
• Bränsle- & elektriska vara

 

Information om personuppgifter och kreditprövning
Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för vi ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till Klarna AB, Sveavägen 46, Stockholm som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso. Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföring av Klarnas produkter, via brev, e-post eller på annat sätt, om du inte skriftligen anmäler till Klarna att du inte samtycker till detta på den adress som Klarna anvisar.

 

Juridisk avtalspart för köp:

Corovation AB
Orgnr: 559080-6930
Momsnr: SE559080693001

Adress:
Halmstadgatan 18
41871 Göteborg
Sverige

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har Ni några frågor är Ni varmt välkomna att kontakta oss antingen via formulär, telefon eller mail.

Vi strävar alltid efter att återkomma med svar inom 2h under ordinarie arbetstider.

Kontakt

Adress:
Södra Hildedalsgatan 7
417 05 Göteborg
031-205 504
070-820 55 04
info@corotuning.com

Hur hittade ni oss

11 + 4 =

Coro Tuning

COROVATION AB
559080-6930
Innehar F skattesedel

Kontakt

Adress:
Södra Hildedalsgatan 7
417 05 Göteborg
031-205 504
070-820 55 04
info@corotuning.com
© Coro Tuning 2018